Kaput – Bella

 265.44 (1,999.96 HRK)

Voluminozni kaput A linije kroja, koji je strukuran na leđima i tako prati krivulju leđa.  Naglašena ramena prostignuta su zanimljivim krojem rukava, dajući mu jedan snažan karakter i moćnu siluetu. Kaput je izrađen od fine vunene tkanine i kompletno je podstavljen toplom vatiranom viskoznom podstavom. Kopča se metalnim zatvaračem.

Kapute i balonere izrađujemo po narudžbi. Rok isporuke za kaput Bella je 10-15 radnih dana. Prije narudžbe usporedite svoje mjere s mjerama u tablici na dnu strane. Naručite kaput Bella direktno putem shopa ili na naš e-mail.

Sirovinski sastav:
50% vuna, 20% viskoza, 30% poliester
Podstava: 100% viskoza

Obriši
Dodaj u popis želja
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: KB Kategorija: Oznake , , , , ,

Opis

Voluminozni kaput ravnih linija kroja, ali strukuran na leđima da lijepo prati liniju leđa.  Naglašena ramena prostignuta su zanimljivim krojem rukava, dajući mu jedan snažan karakter i moćnu siluetu. Isti zanimljivi kroj rukava nalazi se i u mnogim od naših drugih proizvoda: haljina, majica, bluza…  Kaput je izrađen od fine vunene tkanine i kompletno podstavljen toplom vatiranom viskoznom podstavom. Kopča se cijelom dužinom metalnim zatvaračem i s 2 gumba.

Bijela boja odgovara skoro svakom zimskom stajlingu, te unosi svježinu i vedrinu naspram zimskom sivilu. Kombiniraati ga možete uz bilo koju boju naše haljine Hana, koja ima jednaku A siluetu i isti kroj rukava, ili na bijelu pletenu haljinu Agnes, u istom tonu bijele boje. Također odlično odgovara na bilo koju drugu od haljina iz naše ponude, ili nekoj vašoj zimskoj kombinaciji.

 

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.