Vjenčanica Luna

HRK 5,000.00

vjenčanica Luna profinjenih linija kroja izrađena je od finog američkog satena u ivory boji, s decentnim ukrasom na ramenu. Podstavljena je viskoznom podstavom, lagana, udobna i nježna.

saten: poliester 100%
podstava: viskoza 100%
podstava 2: volani tila našiveni na viskoznu podlogu

Vjenčanice i svečane artikle nije moguće kupiti putem web trgovine nego isključivo uz probu u našem ateljeu. Modeli i cijene su ogledni. Moguće je naručiti izradu ovakve ili slične vjenčanice po mjeri. Za sve upite i dogovor javite nam se putem e-maila.

 

 

Dodaj u popis želja
Kategorija:

Opis

Predivna vjenčanica Luna profinjenih linija kroja izrađena je od finog američkog satena u ivory boji, s decentnim ukrasom na ramenu. Podstavljena je viskoznom podstavom, lagana, udobna i nježna. U podstavi gornjeg dijela ušiveni su umeci za prsa. Volumen je postignut dodatkom podstave s volanima tila koji drže njenu širinu, a ne otežavaju kretanje. Podstava se oblači zasebno, poput suknje i stoga ne dodaje težinu samoj haljini. Ovaj model vjenčanice namijenjen je mladenkama koje za svoj najvažniji dan traže nešto jednostavno, decentno, moderno i ugodno. Vjenčanica bi trebala dodatno uljepšati vaš najljepši dan, bez da se osjećate na bilo koji način sputano.

Vjenčanica Luna izrađena je u veličini 36-38, moguće je naručiti izradu ovakve ili slične vjenčanice prema vašim točnim mjerama i željama.

 

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.