Pisani prigovor i reklamacije

PISANI PRIGOVOR
Sukladno čl. 10. st. 1. – 3. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu podnijeti u našoj trgovini ili dostaviti poštanskim putem na adresu:
Kookabee design
I.Kukuljevića 18
42000 Varaždin

ili poslati putem e-maila na: melita@kookabee.com

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.

U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime, te adresu za dostavu odgovora.

Kookabee design odgovora za materijalne nedostatke kupljenih proizvoda sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

PRAVO NA REKLAMACIJU
U slučaju reklamacije, materijalnog nedostatka na kupljenom proizvodu, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo Vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na melita@kookabee.com, telefonski na 098 162 1498, pismeno u zakonskom roku od 14 dana.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.
Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Za telefonske upite, komentare, sugestije i prigovore stojimo na usluzi i na info telefonu 098 162 1498