7. Bluza Buba

 65.00

Izrađena od najfinijeg prozračnog pamuka poput gaze, ova dvoslojna bluza zanimljivog kroja idealna je za vaše kombinacije u ljetnim mjesecima. Odlično pristaje i uz naše hlače ŠIR . Kolekcija bluza je vrlo limitirana, svega nekoliko komada od veličine. Motivi buba nastaju kombinacijom sitotiska i ručnog oslikavanja, tako da je svaka bluza jedinstvena. Ako želite na na slici prevladavaju neke određene nijanse boja, napišite nam u poruci uz vašu narudžbu.

( U više u opisu proizvoda )

Sirovinski sastav:

100% pamuk

Obriši
Dodaj u popis želja

Opis

Ova bluza zanimljivog kroja idealna je za za ljetne mjesece jer je izrađena od najfinijeg, prozračnog pamuka poput gaze.  Kombinirajte ju uz kratke hlače, suknje, traperice, a odlično pristaje i uz naše hlače Šir uz koje smo ju i fotkali. Kolekcija je napravljena u limitiranoj seriji, od svega nekoliko komada od boje i bube u svakoj veličini. Boje bube mogu odstupati od ove prikazane na slici, s obzirom da je svaka ručno oslikana, a boje su birane prema inspiraciji, tako da je svaka buba malo drugačija. Ako želite da prevladavaju neke određene nijanse boje, napišite nam u poruci uz Vašu narudžbu.

Svaki bubac ima svoje ime, karakter i kratku priču ispisanu na etiketi proizvoda. Bugs kolekcija nosi snažnu poruku o važnosti očuvanja najsitnijih stanovnika našeg planeta i njihovom djelovanju u održanju našeg eko sustava za sve nas.

Tunike kompletno sami proizvodimo, prema našem originalnom kroju i dizajnu.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.

Možda će vam se također svidjeti…