Haljina Agnes

 82.00

Pravo osvježenje za tmurne zimske dane je naša nova haljina Agnes. Kad je sve hladno i sivo, vi donesite svjetlo i toplinu. Za jutarnje poslovne sastanke pa sve do večeri, u ovoj ćete haljini uživati, kao ogrnute toplom dekicom, dok istovremeno izgledate vrlo elagantno.

Zbog ograničene količine tkanine, haljinu Agnes možemo proizvesti svega 15-20 kom, tako da je strogo limitirana. Prije narudžbe usporedite svoje mjere s mjerama u tablici na dnu strane.

sastav:
poliakril 62%
viskoza 33%
elastin 5%

 

Obriši
Dodaj u popis želja
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Predivna bijela izrazito meka pletena haljina, vrlo ugodna za nošenje, a istovremeno profinjena i elegantna, to su atributi naše zimske haljine koju smo nazvali Agnes. Ona je pravo osvježenje za tmurne zimske dane i idealno će se uklopiti u hladnu atmosferu. Za jutarnje poslovne sastanke pa sve do večeri, u ovoj ćete haljini uživati, kao ogrnute toplom dekicom, dok istovremeno izgledate vrlo moderno i stilski dotjerano. Kombinirati ju možete na razne načine, uz visoke ili niske čizme, ili možda na štiklu, s raznim dodacima ili samu za sebe, a naš je prijedlog da zablistate u zimskoj bjelini od glave do pete i uz haljinu Agnes kombinirate neki od naših bijelih kaputa, kao npr. kaput Bella, Natasha ili Iris.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.

Možda će vam se također svidjeti…