Haljina Bea – crna

 62.38

Jednostavna crna haljina za svaku priliku: možete ju nositi kao poslovnu haljinu u kojoj ćete ugodno i lagano odraditi svoje radno vrijeme, sve poslovne sastanke i druge aktivnosti, a na kraju dana i dalje ćete se osjećati lijepo i dotjerano. Može vam služiti i kao mala crna haljina za bilo koju večernju priliku.

Izrađena je od punijeg viskoznog jerseya koji jednostavno obožavamo! Osim što izgleda elegantno, toliko je ugodna i podatna,a zadržava oblik i boju i nakon mnogo, mnogo pranja. Peremo ju jednostvno u mašini na 30 stupnjeva, kao i svu drugu crnu odjeću.

sastav:  viskoza 90%
elastin 10%

Obriši
Dodaj u popis želja

Opis

Ovu viskoznu  jersey tkaninu jednostavno obožavamo! Toliko je ugodna i podatna, zadržava oblik i boju i nakon mnogo, mnogo pranja, a peremo ju u mašini kao i svu drugu crnu odjeću.

Haljina Bea jednostavna je crna haljina za svaku priliku, uz koji večernji dodatak možete ju nositi kao malu crnu haljinu za bilo koju večernju priliku. Također vam može služiti i kao poslovna haljina u kojoj ćete ugodno i lagano odraditi svoje radno vrijeme, sve poslovne sastanke i druge aktivnosti, a na kraju dana i dalje ćete se osjećati lijepo i dotjerano.
A želite li neku drugu boju osim crne, vidite našu haljinu Bea – zelena, izrađenu također od viskoznog jerseya, ali malo drugačijeg sastava i mekanije strukture.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.