Haljina Mallorca W2 Ametist

 82.00

Haljina Mallorca krojena je tako da naglašava struk i tvori ženstvenu figuru. U donjem dijelu zanimljivog asimetričnog kroja, koji odgovara ženama svih građa, veličina i visina. Eleganta i ženstvena, a istovremeno vrlo podatna i ugodna za nošenje. Izrađena je od ugodnog viskoznog jerseya i oplemenjena crnim umecima.  Idealna je za vaše dnevne i poslovne aktivnosti, a uz kakav dodatak može vam poslužiti i kao jednostavnija večernja varijanta. Mallorca je haljina koju ćete jednostavno obožavati! Jednostavna za održavanje, meka na dodir, ugodna za nošenje i privlačna oku. Ova haljina ima sve!

U istoj tkanini izrađujemo ju u 3 moderne boje: birati možete između ametist ljubičaste, smaragdno zelene ili antracit sive.

( Crnu varijantu izrađujemo u drugoj, malo kompaktnijoj tkanini od 90%viskoze i 10% elastina. )

Sastav: viskoza 50%, poliester 42%, elastin 8%

Obriši
Dodaj u popis želja

Opis

Haljinu Mallorca ćete jednostavno obožavati! Ugodna je i meka na dodir, ženstvena i elegantna u kroju, a ne manje važno: ne zahtjeva nikakvo posebno održavanje niti peglanje! Asimetričnog zanimljivog kroja koji odgovara ženama svih građa, veličina i visina. krojena je tako da naglašava struk i tvori ženstvenu figuru. Izrađena je od ugodnog viskoznog jerseya i oplemenjena crnim umecima.  Idealna je za vaše dnevne i poslovne aktivnosti, a uz kakav dodatak može vam poslužiti i kao jednostavnija večernja varijanta. Debljina tkanine odgovara za nošenje od jeseni do kasnog proljeća, a izgleda super i na čizmu jednako kao i na cipelu.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.

Možda će vam se također svidjeti…