z – Kaput Dotti O Dot

 249.00

Kaput Dotti izađen je od predivne tkanine na točke, s jedne strane su crne, s druge rose gold. Tkanina u sebi ima utkane sjajne niti, pa se na svjetlu divno presijava, a uz to je i elastična pa se prilagodi tijelu i ne zapinje kod kretanja. Kaput djeluje svečano i otmjeno, ženstven je i otkačen, a opet dovoljno jednostavan da se uklopi u gotovo svaku kombinaciju. Birati možete između tamnije i svjetlije/sjajnije varijante ( pozitiv-negativ). Iako je zamišljen kao dio svečanijih stajlinga, to ne znači da ga svejedno ne bi mogle isfurati u grad, na kavu i na posao. Lijepo je dodati malo sjaja i glamura našoj svakodnevici.

Kapute izrađujemo po narudžbi. Prije kupovine provjerite dostupnost, ukoliko ga nemamo gotovog u vašoj veličini, ovaj model kaputa možemo vam izraditi u roku od 10-15 radnih dana.

sastav: poliester 95% ,elastin 5%
podstava: viskoza 100%

 

Obriši
Dodaj u popis želja

Opis

Jedan od naših posljednjih kaputa u kolekciji je kaput Dotti, ženstven i otkačen, a opet dovoljno jednostavan da se uklopi u gotovo svaku kombinaciju. Izađen je od predivne tkanine na sjajne točke, s jedne strane crne, s druge rose gold. Tkanina u sebi ima utkane sjajne niti, pa stoga ovaj kaput djeluje svečano i otmjeno, a na svjetlu se divno presijava. Odlično odgovara u raznim kombinacijama s našim haljinama i hlačama, ili uz našu bluzu Overlap, kao što ga Hana nosi na ovim fotkicama. Poigrajte se s kaputom Dotti u svom stilu, za večernje prilike i jesensko/zimska slavlja. No to ne znači da ga svejedno ne bi mogle isfurati i u grad i na posao. Lijepo je dodati malo sjaja i glamura našoj svakodnevici.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.