Tunika/haljina Buba Rose

 89.00 (670.57 HRK)

Dvoslojna tunika/haljina od prozračne pamučne tkanine, mekana je na dodir i udobna za nošenje, daje lagan i prozračan osjećaj.

S obzirom da je tkanina toliko prozračna da, iako je u 2 sloja i dalje je lagano prozire, pa smo ju stoga nazvali haljina/tunika, možete ju nositi uz kratke hlačice ili na tajice.

Ova serija haljinica je vrlo limitirana, samo par kom.od veličine i bube. Ako proizvoda u vašoj vel. ili odabrane bube više nema na zalihi, nažalost nismo vam u mogućnosti izraditi novi.

Od portreta buba birajte između leptirića, cvrčka i vretenca. Portreti buba napravljeni su kombinacijom  sitotiska i ručnog oslikavanja.

Sirovinski sastav:

100% pamuk

Obriši
Dodaj u popis želja

Opis

Dvoslojna tunika/haljina od prozračne pamučne tkanine, idealan je odjevni predmet za ljetne vrućine. Mekana na dodir i udobna za nošenje, daje lagan i prozračan osjećaj.  A među nježnim ružama sakrili su se leptir i vretence.

S obzirom da je tkanina toliko prozračna da, iako je u 2 sloja i dalje je lagano prozire, pa smo ju stoga nazvali haljina/tunika, možete ju nositi uz kratke hlačice ili na tajice.

Ova serija haljinica je vrlo limitirana, samo par kom. od veličine i bube. Ako proizvoda u vašoj vel. ili odabrane bube više nema na zalihi, nažalost nismo vam u mogućnosti izraditi novi.

Od portreta buba birajte između leptirića, cvrčka ili vretenca. Portreti buba napravljeni su kombinacijom  sitotiska i ručnog oslikavanja.

Bugs kolekcija nosi snažnu poruku o važnosti očuvanja najsitnijih stanovnika našeg planeta i njihovoj ulozi u održavanju ravnoteže našeg eko sustava za sve nas.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.

Možda će vam se također svidjeti…