Akcija!

Ženska haljina – Wildenmann H

 46.45  37.16

Motivi prozora su uslikani na pročeljima poznatih Varaždinskih palača. Grafički su oblikovani i tehnikom digitalnog tiska preneseni na tkaninu. Svaki “prozor” je nosivi suvenir, a ujedno i vrlo interesantan i živopisan dizajnerski komad.

Haljina “Wildermann” je mini haljina ravnog kroja, s pletenim mrežastim dodatkom na ramenima. Ljeti ju nosite samu za sebe kao casual haljinu na patike ili sandale, a za hladnije dane kao tuniku na tajice ili debele čarape s čizmicama.

Sirovinski sastav:
90% viskoza, 10% elastin
Print: 100% poliester

 

Obriši
Dodaj u popis želja

Opis

Motivi prozora su uslikani na pročeljima poznatih Varaždinskih palača. Grafički su oblikovani i tehnikom digitalnog tiska preneseni na tkaninu. Svaki “prozor” je nosivi suvenir, a ujedno i vrlo interesantan i živopisan dizajnerski komad. A zašto baš prozori? Osim što su interesantni po svom izgledu, prozori su metafora za nadu, svjetlost, zdravlje, rast, otvaranje prema novom i hrabrost za promjenom ustaljenih obrazaca koji nam više ne služe. Prozori poručuju – vidim te jasno i otvaram se svemu što je dobro za mene.

Tkanina koju koristimo za izradu naših majica i tunika je pletivo u prirodnom sastavu viskoza s elastinom, vrlo ugodna za nošenje, kvalitetna i trajna, ima lijepi pad i ne radi se piling. Print je na poliesteru iz 2 razloga: boje su življe i ljepše, a kod pranje ne blijede i ne upijaju druge boje. To je posebno važno kako bi motiv i nakon mnogo pranja ostao nepromijenjen, a boje jednako žive i sjajne. Poliester koji koristimo “diše”, jer to je tkanina posebno dizajnirana za izradu sportskih dresova.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.

Možda će vam se također svidjeti…