Revija žena poduzetnica i sportaša – Atrij županijske palače

11.09.2019.

Kao i prošle godine u ovo vrijeme ponovo smo se sa zadovoljstvom odazvali pozivu Županije da sudjelujemo na modnoj reviju u predivnom Atriju Županijske palače u sklopu obilježavanja Dana varaždinske županije

Ove godine, uz varaždinske poduzetnice, reviju su nosili i naši poznati i uspješni varaždinski sportaši. 

“Kakve veze ima poduzetništvo i sport? Izađi i bori se! Pa zar to nije odlika svakog sportaša, ali i poduzetnika? No borba nije jedina odlika koja krasi aktere tržišnih i sportskih arena: visoka motiviranost, težnja da budemo bolji, ekspeditivnost, fokusiranost, upornost, ustrajnost, ekstremni napori, podizanje vlastitih granica, uloženo vrijeme i trud, ponovo ustajanje nakon bezbrojnih padova, tvrdoglavo koračanje naprijed i odbijanje svake pomisli na odustajanje.” Riječi su s kojima smo se povezali i s kojima su nas najavili kao dio ovog predivnog događaja. 

Hvala županiji na pozivu, hvala Ivana Ipša i njenoj VOP portal Varaždin marketinškoj agenciji na organizaciji i koordinaciji, hvala frizerkama i vizažisticama koje su uljepšale naše manekenke i manekene i hvala našim divnim modelima koji su se pridružili ovom događaju. Kao i sve drugo što rade u životu tako su i ovaj zadatak odradili profesionalno i motivirano te tako odlično predstavile i naš rad! 

Kookabee reviju nosile su varaždinske poduzetnice: Lucija Novoselec, Tatjana Martinčević, Džeraldina Kuzminski, Tanja Juranko, Zvonimira Martinčević i Tomislava Kranjčec, te naš poznati kanuist Emil Milihram, svjetski i europski prvak, koji je za ovu priliku prodefilirao pistom kao pravi profesionalac. Iako uglavnom ne izrađujemo odjeću za muškarce, za ovu smo priliku izradili jedan muški kaput ispod kojeg je nosio majicu iz naše Bugs kolekcije. 

foto: Mario Mavriček i Rajani Pradhan / Foto Merlić