-Vjenčani komplet LORELAI JUNO

 920.00

Vrlo zanimljiv i praktičan vjenčani komad je korzet JUNO s pojasom od čipke, te spojenom donjim dijelom poput plašta, tj. rastvorene suknje od čipke i tila. Ispod prsiju ušivena su 2 dugačka komada mekog tila kojeg možete vezati na razne načine, a korzet možete kombinirati i uz razne donje dijelove. Korzet se straga veže tako da se lako prilagodi prema veličini, a u podstavi su ostavljeni otvori kroz koje se prema potrebi mogu dodati prsni umeci.

U ovoj kombinaciji uz korzet smo obukli suknju sirena kroja LORELAI, a trake od tila vezali smo na jedno rame uz dodatak cvjetova od organdi tkanine.

korzet JUNO:
sastav: čipka/til : 100% poliester
podstava korzeta: 100% viskoza
cijena: 580

suknja LORELAI:
tkanina: crespo 95% poliestee, 5% elastin
cijena:   340 €

Istu ili sličnu suknju možemo vam izraditi prema narudžbi i od sjajne, saten tkanine. Ako ju šijemo u satenu cijena je +20% viša. Saten suknju podstavljamo i satenskom podstavom.

Svečane artikle nije moguće kupiti putem web trgovine, nego isključivo uz probu u našem ateljeu.
Moguće je naručiti izradu ovakvih ili sličnih proizvoda po mjeri ili u nekoj drugoj boji. Proizvode je moguće kupiti zasebno.
Za sve upite i dogovor javite nam se putem e-maila ili na mob.

Dodaj u popis želja
Kategorija:

Opis

Vrlo zanimljiv i praktičan vjenčani komad je korzet JUNO s pojasom od čipke, te spojenom donjim dijelom poput plašta, tj. rastvorene suknje od čipke i tila. Ispod prsiju ušivena su 2 dugačka komada mekog tila kojeg možete vezati na razne načine, a i ovaj korzet možete kombinirati uz razne donje dijelove.
U ovoj kombinaciji obukli smo ispod čipke suknju sirena kroja LORELAI, a til korzeta svezali smo na jedno rame uz dodatak cvjetnih ornamenata od organdi tkanine. Suknja je izrađena duplo od osnovne tkanine tako da se, iako je uska i bijela, ništa ne prozire. U donjem rubu ugrađene su strune koje drže širinu ruba suknje, naglašavajući sirenu. Tkanina crespo je nježna je i podatna, ne gužva se, a zbog elastina je vrlo ugodna za nošenje. Površina je mat.
Istu ili sličnu suknju možemo vam izraditi prema narudžbi i od sjajne, saten tkanine. Ako ju šijemo u satenu cijena je +20% viša. Saten suknju podstavljamo i satenskom podstavom.

U drugoj kombinaciji korzetu JUNO dodali smo bijelo nojevo perje i kombinirali ga s hlačama OCTAVIA.

Donji dio treće kombinacije JUNO LOU je bogata suknju od tila.

Od ovog bi se praktičnog korzeta dalo osmisliti još maštovitih kombinacija. Iznenadite i vi svoje goste jednostavnim transformacijama svog vjenčanog stajlinga – poseban za obred, drugi za večeru i novi za feštu! Kad je bal…

Korzet JUNO, donji dijelovi i dodaci prodaju se zasebno.

Tablica mjera

  • opseg grudi mjerimo na najširem dijelu prsa
  • opseg struka mjerimo na najužem dijelu struka, odmah
    ispod rebara
  • opseg bokova mjerimo na najširem dijelu bokova
    stojeći uspravno sa spojenim nogama

Ovo su osnovne tjelesne mjere prema kojima odredite
svoju veličinu kod kupovine naših gotovih proizvoda.
Vrlo je važno da se prije kupovine izmjerite i usporedite
s našom tablicom.
Mjere odgovaraju za prosječnu tjelesnu visinu 168 cm. (+/-)
Ukoliko želite naručiti izradu proizvoda prema svojim točnim
mjerama, slobodno nam se javite putem e-maila.

Možda će vam se također svidjeti…