Svečane haljine i vjenčanice po mjeri

Maturalna je večer kad zatvaraš jedan period u svom životu i okrećeš se novim životnim izazovima. Svaka cura želi izgledati jedinstveno za tu priliku, jer je to večer koju prolazi jednom u životu. Zato shvaćam uzbuđenje, ponekad i nestrpljivost svojih maturantica.
Uz skicu, dobar kroj i kvalitetan izbor materijala, trudim se ostvariti sve želje, ali i dati svoj stručni savjet, da svaka od vas bude spremna za taj važan dan sa svojom savršenom, unikatnom haljinom, baš po svojoj želji i mjeri.
Brojne maturantice su ove sezone odlučile taj važan zadatak prepustiti u moje ruke, pa je iz našeg ateljea u Varaždinu izašlo pregršt sretnih maturantica sa svojim divnim, unikatnim, dizajnerskim maturalnim haljinama.

Uz maturalne, u ateljeu izrađujemo svečane haljine za razne prilike i vjenčanice po mjeri, pa u sezoni imamo zbilja pune ruke posla.


No nažalost bilo je i onih kojima nismo uspjele ispuniti želje i izraditi haljine jer su stigle prekasno, kad su svi termini već bili popunjeni.
Uvijek mi je žao kad neku od vas moram odbiti, no s obzirom na to da je broj haljina koje stignemo izraditi za vas ograničen, vrlo je važno ako želite haljinu šivanu po mjeri da nam dođete na vrijeme, a to znači najkasnije 3 mjeseca prije samog događaja. Ako još i niste posve sigurne u model, svejedno nam se možete javiti, pa ćemo zajedno kroz skicu i razgovor doći do idealnog rješenja. Bitno je da je termin za vas rezerviran, a kad izrada vaše haljine dođe na red, sigurna sam da ćemo do tada uspjeti definirati i svaki detalj.

Ako ste više tip koji treba prvo vidjeti i isprobati haljinu i niste sigurne u šivanje po mjeri, kod nas možete pronaći unikatne svečane haljine iz naših kolekcija, koje možete odmah isprobati, a prema potrebi za vas možemo odraditi i eventualne korekcije, tako da vam i neka od naših gotovih haljina bude točno po mjeri. A osim toga, haljine iz naših kolekcija možete i unajmiti!

Tu smo za Tebe da ti pomognemo izraziti koliko si posebna, svoja, drugačija i unikatna!