Kolekcija buba dobila je nove članove i nove modele!

Dozujale su nove bube u kolekciju Bugs, pa smo ih ovih dana otišli pofotkati! Najbolje je iskombinirati druženje i zabavu, a uz to napraviti nekaj lijepo i korisno, pa smo si mi uz fotkanje napravili piknik na plaži uz Dravu, a modelica Tena pripremila nam je i vatreni šou!  


U buba ekipu ove sezone uletjeli su leptir Pjer, dizajner i Muzičar Mate, cvrčak. Uz to što su naše bubice prvo ručno nacrtane, zatim otisnute na proizvode sitotiskom, na kraju su i ručno oslikane bojama, tako da je svaka malo drugačija i unikatna. Kod naših buba naglasak je na njihov portret i karakter, zato svaki od njih ima svoje ime i kratku pričicu ispisanu u rimi i priloženu kao kartica/etiketa uz svaki proizvod. Kratke pričice u rimi koje opisuju njihove karaktere osmislila je naša draga prijateljica Daša Suhić, hvala joj na tome!
Pročitajte ih kod svake bube u našem shopu, možda prepoznate i sebe u kojoj od njih.
S novim članovima sad ih je zajedno sedmero, posebnih i neodoljivih, zanimljivih bubo karaktera.


Osim novih buba, osmislile smo za vas i nove modele! Sad uz kratke i duge, ljetne i zimske majice imamo i 3 nova modela tunika / haljina! Kod izrade naših majica i tunika koristimo najfiniji pamučni jersey s certifikatom Oeko–Tex® Standard 100 koji označava da tkanina nije tretirana nikakvim štetnim supstancama.  Uz pamučni jersey, za svoje buba proizvode koristimo i druge prirodne materijale, poput bambusa ili viskoze.
Modele, boje, bube i njihove cijene provjerite u shopu!


Hvala ekipi koja je zaslužna da bubice imaju i super fotkice!
Modelice:
Tena Torjanac, svestrana i talentirana mlada glumica i pjevačica predivnog glasa, a još mnogo vrlina i talenata krasi ovu divnu mladu ženu. Hvala Tena što si pristala s nama podijeliti ovaj dan i biti dio naše buba priče.
Mia Ribičić, moja draga kolegica, suradnica i pomagačica, a po potrebi i modelica, uvijek spremna za svaki izazov! Hvala od srca, sretna sam da si uz mene!
Fotograf: Mario Mavriček, uvijek tu kad te trebam, iako je iza tebe bio zahtjevan vikend fotkanja dva vjenčanja i jednog krštenja, još uvijek si imao dovoljno energije i volje s nama provesti nedjeljno poslijepodne i odraditi još jedno fotkanje! Hvala ti na tome!

I ostala ekipa za piknik, mali i veliki klinci, tragači za zlatom, graditelji kula od pijeska!
Hvala ekipa!